Este sitio web utiliza 'cookies' para mejorar su experiencia de navegación. Si sigue navegando entendemos que las acepta.

Aceptar Más Información

home > SANDRA SL > Què és SANDRA?

Quí és SANDRA?

Al nostre país i en tots els de la riba mediterrània, el fet de fregir el menjar amb oli forma part de la nostra cultura gastronòmica. Una vegada utilitzat, aquest producte suposa un problema per a l'entorn si l'hi aboquem indiscriminadament. Com que aquest tipus d'agents no poden ser eliminats, provoquen danys molt importants i perillosos a les canonades, a les estacions depuradores..., amb la qual cosa contaminen les aigües subterrànies i destrueixen la vida fluvial i marina.

SANDRA SL és una empresa gestora de residus, conscients del problema que suposa el reciclatge de l'oli de fregir una vegada utilitzat, ofereixen un complet servei de gestió per a aquest contaminant: el recollim en el centre productor (restaurants, hotels, menjadors col·lectius, indústries de precuinats, snack-bars...etc. o a les deixalleries en el cas dels particulars) mitjançant la nostra flota de vehicles, degudament homologats per l'Agència de Residus de Catalunya, per transportar-lo, en primer lloc, a les nostres instal·lacions on netegem el producte i el condicionem, i després, a les plantes de biodiesel, on convertim així l'oli contaminant en una energia neta i renovable: el biodièsel.
UBICACIÓ


La instal·lació de gestió de residus es troba al carrer Passatge Morse 3, Polígon Industrial Can Estella a la localitat de Sant Esteve Sesrovires (08635 - Barcelona), de fàcil accés, ens trobem a 25 km del centre de Barcelona ia 1 km de la carretera Nacional II ia 3 km del nus de comunicacions de Martorell amb l'autopista AP 7 que comunica tot el litoral mediterrani gairebé al centre geogràfic de Catalunya (tenim Girona a 90 km, Tarragona a 75 km, Lleida a 100 km i Barcelona a 25 km) amb ports, aeroports i estacions de ferrocarril a un radi menys de 25 km.
Recollida d'olis vegetals usats


Segueix-nos a Facebook
Josep Nabau
Pol. Ind. Can Estella - Passatge Morse, 3
08635 Sant Esteve Sesrovires (Barcelona)
Telèfon: 609 22 55 42

© 2017 www.sandra.cat - Web desarrollado por Record Developments