Este sitio web utiliza 'cookies' para mejorar su experiencia de navegación. Si sigue navegando entendemos que las acepta.

Aceptar Más Información

home > SANDRA SL > Quina és la nostra logística?

Quina és la nostra logística?

Una vegada els vehicles arriben a planta, es buiden els envasos i comença el procés de tractament: el primer pas és extreure'n l'aigua i les restes sòlides. Per fer-ho, es descarrega dins d'un dipòsit on se sotmet a un procés d'escalfament a alta temperatura i, després d'un temps en repòs, es produeix la separació per decantació. Tot seguit, la part sòlida i l'aigua s'envien a la planta de tractament d'aigües residuals de SANDRA.

Després l'oli encara s'ha de sotmetre a un procés de centrifugació a alta velocitat per tal d'obtenir-ne un de qualitat.

SANDRA disposa d'un laboratori amb personal qualificat i aparells d'alta tecnologia on es verifica la qualitat dels olis, per tal de destinar-los a les plantes de biodièsel.

SANDRA també disposa de una amplia gamma de contenidors per la recollida del oli vegetal al seu establiment:

  • Es lliura un justificant del servei realitzat per part de SANDRA SL per la recollida i el transport.
  • Acreditem mitjançant certificats el volúm de recollides, les dates dels serveis, etc i qualsevol informació que pugui demanar l´Administració.
  • Reciclant l'oli ajudem a no contaminar el Medi Ambient i a que s'utilitzi com a combustible biodiesel, que produeix un 80% menys d'emissions de CO2 que el petroli, a la vegada que es un recurs renovable.

Recollida d'olis vegetals usats


Segueix-nos a Facebook
Josep Nabau
Pol. Ind. Can Estella - Passatge Morse, 3
08635 Sant Esteve Sesrovires (Barcelona)
Telèfon: 609 22 55 42

© 2017 www.sandra.cat - Web desarrollado por Record Developments